Välkommen till Trosa Marin & Motor AB

Vi är ett varv och en marina med full service, beläget på Västra Hamnplan i Trosa. Trosa Marin har en välutrustad auktoriserad serviceverkstad med kunnig personal. Där tar vi hand om din båt och motor för reparation, underhåll, service och vinterförvaring. 

Nyhetsflöde:

 • Coronaviruset (COVID-19)

  På grund av rådande läge gällande Coronaviruset (COVID-19) följer vi de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten utfärdat.

  Detta innebär att vi har begränsat våra öppettider i butik, samt att vi inför förbud mot att besöka våra verkstadslokaler för icke anställda. Vi ber dig istället kontakta oss via mail gällande begäran av sjösättning och/eller önskemål om service av motor etc. ( info@trosamarin.se ). I andra hand kan du försöka nå oss via telefon.

  Har du hosta, snuva, feber eller känner dig sjuk ber vi dig att absolut inte besöka oss då flera av våra anställda tillhör de s.k. riskgrupperna.

  Vi ber dig att respektera ovanstående så vi kan fortsätta arbetet med sjösättningar för att alla skall kunna få en bra båtsommar.

 • Bevakning

  Bevakning

  Vi har nu utökat säkerheten på Trosa Marin med bevakning samt rondering av våra förvaringslokaler och ställplatser i samarbete med Nokas.